Jobrettet uddannelse

VELKOMMEN til Jobrettet uddannelse 2023

Kontakt Tine Nyholm: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

 
 
I årene 2012-2017 tilbød vi jf. den tidligere Beskæftigelsesreform, i samarbejde med Professionshøjskolen UCC kompetencegivende diplomuddannelse (PD). Og i samarbejde med Cphbusiness tilbød vi følgende praksisnære og erhvervsrettede uddannelsesforløb:  
 
Diplomuddannelse (PD-niveau) Organisationspsykologi og kommunikation:

“Psykologisk & Social kapital – bæredygtig selvledelse og samarbejde (PD)

Jobrettet akademiuddannelse:

“Kognitiv Coaching – Væredygtig selvledelse og effektfuld dialog. Coaching og Konflikthåndtering (AU)”

Jobrettet akademiuddannelse:

“Camp Future – Ledelse i praksis (AU)”

Akademiuddannelse:

“Coaching og Ledelseskompetence i kognitivt og systemisk perspektiv – Coaching i organisationer” (pt kun interne hold)

6 ugers jobrettet akademiuddannelse (AU) tilbydes af Cphbusiness med undervisere fra Commitment Lab:

Har du som ledig ret til jobrettet uddannelse efter de nye regler, kan Commitment Lab i samarbejde med Cphbusiness tilbyde dig 6 ugers erhvervsrettede og praksisnær akademiuddannelse. Uddannelserne er uden egenbetaling dog skal følgende være opfyldt:

  • Du skal være fyldt 25
  • Være medlem af en A-kasse
  • Være fuldt ud dagpengeberettiget

Uddannelsen kan efter aftale med dit jobcenter tages fra første ledighedsdag og skal være afsluttet senest når du har været ledig i 9 måneder.

Hvis du har været ledig i mere end 9 måneder og ikke over 24 måneder, kan du komme på uddannelse uden egenbetaling, hvis jobcenteret vil betale for dig som en del af en jobplan eller aktivering.

Praksisrettet kompetencegivende akademi- og diplomuddannelse:

Vores uddannelsesforløb tager udgangspunkt i dig som person, i dine kompetencer og erfaringer, samt dine fremtidige jobønsker.

Du tilbydes et uddannelsesforløb der lærings- og udviklingsrigtigt faciliterer meningsskabelse, styrket selvindsigt, identitet, kompetenceudvikling og ikke mindst færdigheder i at kunne bringe dig og andre selv i en optimal mental præstationstilstand.

Via faglig substans formidlet vedkommende og positivt forpligtende, samt færdighedstræning med løbende opfølgning, evaluering og feedback – faciliteres indsigt i og erfaring med, hvordan du helt konkret kan omsætte uddannelsens indhold til at skabe de resultater, der vil kunne gøre en værdifuld forskel for dig.

Kontakt Tine Nyholmtn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn