Om os

VELKOMMEN til Commitment Lab

Commitment Lab er en erhvervspsykologisk konsulentvirksomhed med speciale i udvikling, HR, ledelse, strategi & organisation. I en tid der kræver stadig forandringsparathed og konkurrencedygtighed, er det vores fornemmeste opgave, med passion og værdsættelse, at sparre og guide mennesker og organisationer til at – yde deres bedste – med den sunde selvrespekt, gode trivsel og høje effektivitet dette medfører fagligt, kollegialt, personligt som på bundlinjen.

I Commitment Lab  arbejder vi mentalt udviklende og forretningsorienteret, da vi erfarer og dokumenterer at udvikling af mennesker og organisationer forudsætter psykologisk sundhed og strategisk commitment. Vores afsæt er troen på det unikke menneske, der menings- og medskabende higer efter fælles mening, commitment og handlekraft.

Som skabende væsener, er vi som mennesker kendetegnet ved at udvikle os mod stadig større grader af kompleksitet. Vores vision er i alle udviklingsforløb, kortere som længere, at skabe overskridende læring, optimale og meningsfulde resultater. Via banebrydende forskning, virkningsfulde metoder og egne veldokumenterede erfaringer, tager vi medansvar for, at kunden alt efter behov og ønsker, opnår; forandringsparathed, ejerskab og synergi – vedkommende og praksisnært.

Formelt er Commitment Lab et anpartsselskab i samarbejde med og underleverandør til Københavns Erhvervsakademi KEA. I daglig praksis fungerer Commitment Lab som et tværfagligt partnerfællesskab med et team af erfarne konsulenter, der med hver vores kernekompetencer og fagpersonligheder, gør det muligt, at tilbyde det unikke match – du som kunde, måtte have behov for, alt efter jeres specifikke behov og forandringsvision.

Vores metoder

Resultater, I kan måle: Vi er professionelle praktikere, der lægger vægt på at skabe resultater, der kan dokumenteres, måles og mærkes. På bundlinjen – og på humøret. 

Vores baggrund

De fleste af os har en akademisk baggrund og for os alle gælder det, at vi har alsidig erfaring med forskning, formidling og udvikling af mennesker og organisationer. Med hver vores fokusområder inden for udvikling, HR, ledelse, strategi & organisation, udgør vi tilsammen en symfoni af fagkompetente virksomhedskonsulenter – der har det tilfælles, at vi lever rige liv, dyrker meningsfuldheden og det skabende. Vi arbejder mentaltudviklende og forretningsorienteret, med at løfte mennesker og skabe succesfulde virksomheder i vækst.

Vores ledestjerne

Vi ønsker at være det foretrukne valg, når mennesker søger erkendelse og sparring, og når virksomheder søger udvikling, uddannelse og konkurrencedygtighed.

Vores motto

At værne om det menneskelige er fundamentet for at have det bedst, udvikle sig og samskabe størst! 

Facebook
Twitter
LinkedIn