Omtale i Magasinet Kvalitet (DFK)

TAK til Dansk Forening for Kvalitet (DFK), for omtale af bogen ’Væredygtig ledelse® og humanokratisk praksis’ i Magasinet Kvalitet der udkommer her ultimo oktober 04/23 og, som har givet grønt lys til at Commitment Lab spoiler omtalen  

Henrik Gudme, Formand for DFK, skriver i Magasinet Kvalitet omtaler af bøger, som skønnes at være relevante eller på anden vis være interessante for DFK-medlemmer.

Om bogens aktualitet skriver Henrik Gudme


“Denne bog er meget aktuel og lægger sig til rette lige midt i feltet af artikler, indlæg og bøger, der kredser om psykologisk tryghed. Men denne bog går langt videre. Den hjælper dig som leder til at forstå dit eget reaktionsmønster og hvad dette gør ved dine medarbejdere, kulturen i virksomheden og dermed energien.”

Gudme retter opmærksomhed på at forfatteren til forordet, Claus Nygaard, også er kendt for Magasinet Kvalitets læsere.

Forordet – der starter med sætningen: ”I denne tid er Væredygtig ledelse® mere vedkommende end nogensinde før.” – kan ses i fuld længde i ”gratis læseprøve” på SAXO Bøger.

Se og download hele omtalen i Magasinet Kvalitet via nedenstående link:

Vi ser frem til at høre fra jer om I som ledergruppe og organisation, ønsker at blive klogere på, hvordan begreberne Væredygtighed og Væredygtig ledelse kan skabe værdi og styrket nærvær hos jer.

Kontakt Tine Nyholm på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn