Artikel i tidsskriftet ERHVERVSPSYKOLOGI

TAK til Dansk Psykologisk Forlag – og hele 14 sider at gøre godt med i tidsskriftet ERHVERVSPSYKOLOGI som udkom i fredags d. 17. juni 2023

I anledning af bogudgivelsen ’Væredygtig ledelse® og humanokratisk praksis’ fandt tidsskriftets redaktion bogens hovedbudskaber nytænkende og vigtige – relateret til bud på, hvordan vi som ledere og praktikere gør os fortjent til; at skabe den tryghed og tillid, der er nøglen til et godt og et udviklende arbejdsliv.  


I artiklen tankevækkes du til indsigt i og gives praktiske bud på; hvordan den væredygtige ledelse, der er – forankret i faglighed og indsigt i mennesker – skaber psykologisk tryghed og samhørighed i dialogbaseret kultur, der har fokus på udvikling og læring. Og hvordan dette styrker mental sundhed, agil samskabelse og organisatorisk udvikling.  

Jeg er spændt på, hvad artiklen inspirerer til?


Gør artiklen dig nysgerrig på mere … kan jeg glæde med at bogen, lige fra introduktionen er spækket med cases og konkrete bud på – hvordan du kan arbejde med Væredygtig ledelse i din egen organisation, og hvordan du praksisnært kan integrere væredygtig humanokratisk praksis i dagligdagens samarbejdsrelationer. Opbyggende for mennesker at være og at virke i.

Se bogens introduktion og ”gratis læseprøve” her:

https://www.saxo.com/dk/vaeredygtig-ledelse-og-humanokratisk-praksis_bog_9788797415504

Facebook
Twitter
LinkedIn