Lektørudtalelse og anbefaling i DBC

”Anskaffelse anbefales” to vidunderlige ord, når de på kritisk vurdering fra Dansk bogfortegnelse (DBC), beror

’Væredygtig ledelse’ har fået lektørudtalelse – det er den største ære at blive anerkendt i at medlede i ledelsesdebatten; at bidrage med erfaringsbaserede, dokumenterbare resultatskabende begreber og metoder.

Blive understøttet i, reflekteret tænksomt, at disrupte ledelse, sprog og vaner, hvis udløbsdato er forældet. Og (vove) praksisnært at anvise, hvordan vi kan udskifte bureaukrati med humanokrati; og sætte mental sundhed, agil samskabelse og livfuld sammenhængskraft, fri 

Der bliver årligt udgivet mere end 20.000 nye bøger, hvoraf knapt 20% vurderes at være alment aktuelle og relevante for målgruppen. De bøger der skønnes at have størst interesse og værdi, får lektørudtalelse, som skal understøtte materialevalg, orientering i materialer og formidling i folke- og skolebiblioteker (pædagogiske læringscentre), som supplement til katalogiseringens oplysninger og til styrkelse af stillingtagen til bogens anvendelsesmuligheder og anskaffelse af materialet. 

Fra lektørudtalelsen


”Nyholm skriver entusiastisk om, hvordan man kan nytænke og gøre ledelse til et meningsfuldt fag, både personligt og organisatorisk. Et friskt pust indenfor ledelseslitteratur. Anskaffelse anbefales”

Se hele lektørudtalelsen her:

Åben fanen ‘Anmeldelser’ og ‘Materialevurdering’ (lektørudtalelse)

Se bogens introduktion og ”gratis læseprøve” her:
https://www.saxo.com/dk/vaeredygtig-ledelse-og-humanokratisk-praksis_bog_9788797415504


Book oplæg, foredrag, workshop eller kompetenceudvikling:

Kontakt Tine Nyholm på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn