Foredrag & kurser

Inddragende foredrag & kurser med                                         

Tine Nyholm

Tine Nyholm er foredrags- og kursus holder og forfatter med en klar agenda: der er behov for fællesskaber og et samfund og organisationer, der er kendetegnet ved væredygtighed, som handler om at praktisere menneskelighed på en måde, der fremmer psykologisk tryghed, diversitet, frivillighed og samskabelse.

Det er udslagsgivende for medarbejdernes trivsel, tilhørsforhold og jobloyalitet, at de erfarer, føler og oplever, at virksomheden vægter og væredygtigt værner om andet end blot økonomisk gevinst.

 

I 2011 stiftede Tine Commitment Lab sammen med en stærk gruppe af erfarne professionelle praktikere, for at styrke praksisrettede kompetencegivende uddannelsesmuligheder for dansk erhvervsliv. Og for at udbrede kompetencer til – at opbygge organisationer, der er lige så være- og levedygtige, kreative og lidenskabelige, som de mennesker, der arbejder i dem, har talent til – gennem foredrag, workshops og kurser.

Mere om Tine

Tine er specialiseret i at konkretisere virksomheders udviklingsbehov og gøre selv de mest ambitiøse forandringsvisioner til virkelighed. Alt sammen med mennesket i centrum.

Med afsæt i solid og forskningsbaseret viden om trivsel og forandringsprocesser i virksomheder er Tine Nyholm en inspirerende proceskonsulent, kursus- og workshopleder. Sammen med deltagerne skaber hun læring og resultater, der kan måles og mærkes. På bundlinjen – og på humøret.

Som professionel udbyder af akademiske læringsforløb, der integrerer teori og praksis med udviklingsbehov og forandringsvisioner, har Tine Nyholm siden 2009 uddannet tusindvis af studerende og kursister til styrket mental mestring og kompetence i praksis.

Forfatter til bogen ’Væredygtig ledelse® og humanokratisk praksis’, om hvilken bibliotekernes lektør på vegne af Dansk bogfortegnelse (DBC) vurderer ”Nyholm skriver entusiastisk om, hvordan man kan nytænke og gøre ledelse til et meningsfuldt fag, både personligt og organisatorisk. Et friskt pust indenfor ledelseslitteratur. Anskaffelse anbefales”

Aktualitet

I denne tid er Væredygtig ledelse® mere vedkommende end nogensinde før. I takt med teknologiseringen og moderniseringen af samfundet er vi over en kam blevet bedre, hurtigere og mere effektive, end vi har været tidligere. Men samtidig må vi også sande, at denne fremgang kommer med en pris.

Arbejdsrelateret mistrivsel og stress er blevet et almindeligt problem blandt medarbejdere. Det synes, som om vi er kommet til – uforvarende – at ofre menneskets ve og vel på rationalitetens forkromede alter. Mistrivsel og stress går hånd i hånd og har store konsekvenser for både medarbejdere og virksomheder.

Fra bogens forord af professor Claus Nygaard

”10.000-kroner-spørgsmålet er selvfølgelig: hvordan undgår virksomheder og ledelser, at der opstår mistrivsel og stress?

Det nemme svar ville være at sætte positive fortegn ved alle de mulige årsager, til at mistrivsel og stress opstår. Svaret på dårlig kommunikation ville da være god kommunikation. Svaret på dårlig ledelse ville være god ledelse og så videre. Men det ville være for nemt. Det ville være for overfladisk.

Skulle jeg svare dækkende på spørgsmålet, ville jeg være nødsaget til at sætte fokus på ledelse som disciplin, ledelse som filosofi, ledelse som fag, ledelse som praksis. Det er der ikke mange, der gør, men det gør Tine Nyholm i sin bog om Væredygtig ledelse®.”

 

Foredrag & kurser for

Virksomheder – Kommuner – Konferencer – Foreninger – Kultur & sport

Booking


Kontakt Tine Nyholm på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn