Øvrige samarbejdspartnere

Øvrige samarbejdspartnere er blandt andet:

 

JOBINDEX

JOBINDEX annoncerer vores kurser og uddannelser for ledige da JOBINDEX er Danmarks største Jobmarked. JOBINDEX tilbyder Danmarks mest komplette oversigt over ledige stillinger. JOBINDEX fungerer som job-søgemaskine og formidler dagligt tusindevis af jobs indenfor alle brancher.

 

Kurserforledige.com

Kurserforledige.com er en omfattende og dagligt opdateret søgetjeneste og kursusportal, som er målrettet til ledige der søger efter kurser og selvvalgt uddannelse.

Du vil blandt andet kunne finde disse kurser for ledige annonceret via vores samarbejde med Kurserforledige.com :

Kurser for ledige inden for coaching, kommunikation og organisationspsykologi

Kursus for ledige inden for positiv psykologi og ny motivationsteori

Kognitiv Coaching & Mindfulness – mental og fysisk væredygtighed til styrket fagligt virke

 

LeanDesign ApS

LeanDesign ApS og ByggeCentrum tilbyder uddannelsen: “Diplomhåndværker”.

Uddannelsen der forløber over fem kursusdage er målrettet dig:

Der er udførende i bygge- og anlægsbranchen med ansvaret for både at håndtere din virksomhed og dit byggeprojekt og som ønsker sund indtjening og som gerne vil efterspørges af kunder og samarbejdspartnere. Uddannelsen er ligeledes relevant for dig der er leder eller ansat i en mindre eller mellemstor entreprenør- og håndværksvirksomhed, og som ønsker at opdatere din faglige viden og praktiske færdigheder.

Det kræver de rigtige redskaber, indsigt i gældende regler samt at kunne “sætte scenen” både fagligt som mentalt – at tilsikre det mindset, det strategiske commitment og den resultatskabelse der gør en værdifuld forskel og bringer jer i mål!

Og her er Kursusrækken der klæder dig og din virksomhed på – fra at få ordren hjem, til at gennemføre projektet og frem til aflevering!

Commitment Lab ser frem til på kursusrækkens femte dag at facilitere viden om og værktøjer til, hvordan du gør motiverende ledelse samt skaber styrket ejerskab, handlekraft og meningsfuld målopfyldelse.

LÆS mere om uddannelsen her, og hvordan du kommer fra salg til aflevering hen over bæredygtig ledelse, motivation og effektiv målopfyldelse

 

Facebook
Twitter
LinkedIn