Artikel i Offentlig Ledelse

TAK til Offentlig Ledelse, for samarbejde om dagens artikel “Vi skal gøre os fortjent til det gode samarbejde”


Offentlig Ledelse, holder os opdateret på de nyeste trends og teorier i offentlig ledelse – det er en ære at bidrage til debatten

I anledning af bogudgivelsen ’Væredygtig ledelse® og humanokratisk praksis’ fandt Offentlig Ledelse, magasinet for offentlige ledere, mine pointer om væredygtighed som hverdagsvisdom i ledelse, relevant – hvordan væredygtighed, handler om at praktisere menneskelighed på en måde, der fremmer mental sundhed, diversitet, frivillighed og samskabelse.

Artiklen blev bragt tirsdag d. 4. april 2023. Du finder artiklen her: “Vi skal gøre os fortjent til det gode samarbejde”

Jeg håber du finder artiklen inspirerende?

Lidt ekstra ord fra bogens Introduktion

”Når vi vil løfte forandringer i praksis, må vi tillidsskabende tiltrække og engagere – som væredygtig leder er du altså bevidst om, at det ’at tiltrække og fastholde’ hører fortiden til. Det kræver en leder, der ikke kun er fagligt skarp, men som også har overskud til at være nærværende som menneske (…) Hverdagsvisdom er at anerkende og ansvarsbaseret forpligte nutidens talent, arbejdsstyrke og potentialer med tidssvarende begreber og en tillidsskabende, dialogbaseret ledelses- og samarbejdskultur.”

Er der pointer fra artiklen du ønsker at tales ved om, ser jeg frem til at høre fra dig

Kontakt mig på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn