Workshops & Temadage

En Workshop / Temadag med udgangspunkt i værtsvirksomhedens daglige udfordringer og behov, skaber inspiration og fælles oplevelse, og kan være et udmærket udgangspunkt at arbejde videre ud fra.

Temadage gennemføres altid som et mix af: oplæg, øvelser, workshops og fælles dialog. Deltagerne inviteres og inddrages til, at dagens indhold bliver vedkommende og brugbart i forhold til de daglige udfordringer og ansvar. Samt ligeledes, at dagen, for deltagerne, bliver en god fælles oplevelse og fælles referenceramme.

Temadage / Workshops er ligeledes en god måde at afprøve – værdien af mental parathed som afgørende for både god selvledelse samt ledelse af andre.  Deltagerne får en lærerig aha-oplevelse af, hvor effektfuldt det er i dagligdagen, at have indsigt i egen mentale parathed. Ligesom de får motivation og lyst til at arbejde videre med dagens indsigter og redskaber.

Punchlines for en temadag kunne eksempelvis være:

Energivampyr eller rollemodel ? – Hvorledes sætter du som leder ”scenen” –  fagligt og mentalt?

Glade medarbejdere er billigst! – Har du som leder færdigheder i, at bringe dig selv og dine medarbejdere i en optimal mental præstationstilstand?

Tankefælder – Alt eller intet tænkning – Skulle/Burde tænkning – Hvornår har du sidst udfordret de holdninger, der styrer og påvirker dig i dagligdagen?

Tankens kraft / Tro kan flytte bjerge – Din mentale parathed afgør, hvor godt du udnytter dine faglige kompetencer og sociale færdigheder, som igen er afgørende for hvor meget succes du opnår. Hvor parat er du?

Troen på at lykkes – skaber modet til at turde! – Tanker er et valg, hvad vælger du?

’Flow korridoren’ – Giver du, dine medarbejdere mulighed for, både at tænke ud af boksen – men også at ”se boksen” ?

At løse problemet rigtigt – blot ikke det rigtige problem! – Hvad sker der?

Ejerskab og positiv forpligtelse – Kender du formlen? – Hvilket commitment vil det skabe? Hvilke muligheder vil det give?

Kongedømmer eller fællesskab – Når fælles referenceramme bliver forretningsafgørende!

Videndeling – Hvorfor skal vi have det? Hvordan skal vi opnå det?

SE her, eksempel på en Workshop over to dage specifikt designet til denne afdelings behov for styrket trivsel og dialogisk positivt samarbejde

Kontakt os for mere information om I ønsker en temadag/workshop designet specifikt til jeres konkrete behov, udfordringer og ønsker :

Kontakt Tine Nyholm: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn