Artikel i ERHVERV Nordsjælland

TAK til ERHVERV Nordsjælland, Frederiksborg Amts Avis for samarbejde om torsdagens artikel – omkring at værdsætte mennesker og meningsskabelse i sit Lederskab og i samarbejdsrelationerne

I anledning af bogudgivelsen ’Væredygtig ledelse® og humanokratisk praksis’ fandt ERHVERV Nordsjælland mine pointer om, hvilken ledelses kommunikation der fører til ejerskab og samhørighed, relevant – hvordan vi frisættende forener hoved, hjerte og handling i overensstemmelse med virksomhedens mål, når vi vægter (vover) at skabe en medledende grobund. Artiklen blev bragt torsdag d. 9. marts 2023. Du finder artiklen her, oplyser journalist Marianne Due Jensen.  

Jeg håber at du finder artiklen inspirerende?  

Lidt ekstra ord fra Kapitel 3

”Vi kan ikke lære nogen noget! Transformativ læring, der skærper den enkeltes selvopfattelse og muliggør ændringer og udvikling, sker deltager- og dialogbaseret i samskabende processer. Det er netop vekselvirkningen mellem mening og handling og mellem at forstå og at udføre, som bygger bro mellem individuel og organisatorisk læring.”

”Når medbestemmelse og meningsskabelse er den enkeltes medledelsesret og -pligt i samarbejdet, har vi mulighed for at være i udvikling på en måde, der både er personligt tilfredsstillende og befordrende for tilhørsforholdet og integriteten.” 

Er der pointer fra artiklen du ønsker at tales ved om, ser jeg frem til at høre fra dig

Kontakt mig på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn