Hvad siger kunderne

“51 år – man ved et og andet… tror man
Man indbydes til workshop og tænker – ja ja det bliver nok bare gammel vin på nye flasker…
Første tankefælde klapper allerede i løbet af de første ti minutter af Tines workshop – og det var virkelig en WORK shop. Ikke en lyt og blund shop.
Allerede fra første minut opdager man, at man er nødt til at være skarp og nærværende, for ellers misser man vigtig information. Information understøttet af dokumentation og forskning fortalt på et sprogligt højt niveau.
Tine er en elskelig terrier, der med sin egen åbenhed fordrer åbenhed – og udfordrer ALLE deltagere til at opdage det, hun tydeligvis selv praktiserer med høj succesrate.
En autentisk underviser, som på forfriskende vis bringer begreber som OMP, energi vampyrer og væredygtighed ind i ens bevidsthed.
Begreber bliver begribelige, og dialog går fra at være et finere ord for samtale, til at blive nøgleordet til forandring og forankring !
En forandring, man aldrig vil glemme, at man selv sidder inde med nøglen til låsen til.
Tine kan noget med mennesker og dialog. Man kan ganske enkelt ikke undgå at blive draget og inddraget af hende i det stof, som hun brænder SÅ levende for. Hun er forberedt til mindste detalje på de mennesker, hun skal arbejde med – og man oplever en genuin interesse for, at deltagerne får et optimalt udbytte og bedre arbejdsliv – og liv ! Det var en sjælden oplevelse – Tine sætter et aftryk i din hjerne og i dit hjerte.” 

Rie Warrer, Settlement specialist Sparinvest

 

”Sikke et forløb! Aldrig har jeg oplevet en lignende fagpassioneret underviser, som i den grad kan rykke hele holdet! Tine Nyholm forstår at dreje undervisningen og tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset den enkelte så det spiller MAKS.

Jeg har i den grad fået så meget ny viden, som jeg direkte kan overføre i mit arbejde. Forståelsen af konflikt og håndtering deraf har åbnet en hel ny verden, hvor jeg kan vælge bevidst at håndtere situationer på en konstruktiv og udviklende måde, som er til stor gavn for mine projektgrupper og dermed også projekterne. Det blev meget konkret for mig, hvad jeg har haft til gode at lære i mit liv – Tusind tak Tine.”

– Susanne Noesgaard, IT Projektleder Sundhedsdatastyrelsen

  

”Tine Nyholm er fantastisk at arbejde sammen med, hun er fyldt med positiv energi og en stor faglig indsigt, som lige umiddelbart kan overvælde en, indtil man via vedholdende dialogisk facilitering fanger og forstår værdien af hendes budskaber og ideer. Hun har, med fokus på læring, formået at opbygge et framework af metoder hvor den kognitive model er i centrum som i brug frigiver energi og troen på at ting lykkes og tillige initierer skabertrang og iderighed, med andre ord positivt forpligter og fortsat engagerer ildsjæle.

På de indledende møder som forberedelse til workshoppen, kom Tine hurtigt indtil essensen af vores behov for at kunne forløse nytænkning og styrke vores tilhørsforhold, samarbejde som positionering, udviklende og proaktivt. Hvorefter hun opbyggede et oplæg til en workshop, med højt fagligt indhold, hvor hun involverede mig som leder af teamet, således at jeg havde en følelse af at jeg havde været med til udformning af selve workshoppen samt spørgeramme til det afsluttende aftalegrundlag. For mig personligt har det givet en langt større forståelse af den kognitive model, samt forretningsafgørende afsæt til tanker og ideer omkring hvordan vi kan styrke sammenhæng mellem mindset, commitment, og daglig adfærd til styrkelse af High performance kulturen i Sparinvest.

– Jan Christiansen, Head of HR Sparinvest

 

Tine har formået at samle gruppen omkring en fælles forståelse af opgaven. Der er nu fælles fodslag i forhold til retningen for afdelingens udvikling. Gruppen er præget af engagement og mod på den opgave vi har fået. Det er i skrivende stund 1½ måned siden temadagene blev afholdt og jeg kan bekræfte, at temadagene blev en ny start med fælles fokus og positive forventninger. Jeg er imponeret over effekten af 2 temadage. På baggrund af min erfaring, kan jeg varmt anbefale Tine Nyholm til afdelinger, der arbejder med forandringsprocesser.”

– Ulla Stensberg, Teamleder Herlev kommune 

 

“En dejlig kombination af teori, praktik, selvrefleksion og stort engagement På dette uddannelsesforløb får du både konkrete redskaber til at forstå konflikter på arbejdspladsen såvel som privat og du får dybdegående praktisk erfaring med den kognitive samtale, så du føler dig godt rustet til en coachende samtale. Desuden får du, hvis du er klar til det, en unik indsigt i egne mønstre og rolle i både professionelle og private konflikter. Tine formår på kurset at forene teori med en masse praktik og individuel refleksion- og læring. Tine Nyholm er passioneret, engageret og nærværende. Hun stiller sig 100 procent til rådighed for sine deltagere på holdet, og følger hver og enkel i deres personlige transformation. Hun er forstående, men stryger dig ikke med hårene. Hun har tiltro til din læring, hvilket gør, at du bliver personligt udfordret på din egen rolle i livet. En rejse uden lige – både professionelt og privat! Hendes forløb er en personlig gave, og jeg kan 100 procent anbefale uddannelsesforløbet.”

– Fry Bak Rasmussen, Cand.soc.

 

”Tine Nyholm, Commitment Lab, er fantastisk til at kæde teori og praksis sammen. Hun er selv et kæmpe leksikon indenfor de forskellige teorier, og formår samtidig at koble dem sammen, så de giver mening. Samtidig er Tine unik til at gøre teorierne nærværende med mange eksempler på anvendelse af værktøjerne i praksis.”

– Bodil Agnete Christensen, HR-chef Universe Science Park

 

”Det har været et super godt og lærende udviklingsforløb i selskab med en meget fagpassioneret lærer, som bruger sig selv fuldt ud for at give holdet mest mulig læring. Tine er virkelig omhyggelig om det hun brænder for og er god til at formidle det så man ikke kan lade være med at glæde sig til at høre mere.

Min nye viden kan jeg bruge til at se sammenhænge i organisationen som jeg arbejder i. Jeg har fået selvindsigt i hvordan jeg kan vælge bevidst at håndtere situationer på en konstruktiv og udviklende måde. Konkret vil jeg anvende indsigten i psykologisk kapital til at være en bedre kollega og til som medarbejder at tage ansvar for Væredygtig selvledelse® og følelsesmæssig intelligent samarbejde.”

– Anne Lee Andersen, Laborant Novo Nordisk

 

“Tine’s engagement og dygtighed er helt unik. Tine coacher med en indsigtsfuldhed og et nærvær, der ryster og rykker mig hele tiden. Dejligt at Tine nu åbner sin egen virksomhed. Jeg glæder mig til at se den succes hun helt sikkert vil skabe.”

Johnny Tewes, Funktionschef, Helsingør kommune

 

“Tine Nyholm er i sandhed “Mother Commitment” og en udladning af motivation, positiv psykologi og energi. Jeg kan give hende mine varmeste anbefaling.”

Henrik Køhler Simonsen, Uddannelseschef, PhD, MA, BA, Lif Uddannelse

 

“Tine er en super engageret konsulent, som har stor viden og anvender den nyeste forskning i sin virksomhed. Tine’s evne til at formidle viden, bevirker en proces man uundgåeligt og med stor lyst involveres i. Min varmeste anbefaling hvis i vil opleve en konsulent med positiv energi, humør og super overskud.”

Tine Schmidt, Funktionsleder Sygepleje & HR, Herlev kommune

 

”Commitment Lab’s uddannelse ”Psykologisk & social kapital – bæredygtig selvledelse, samarbejde og organisationspsykologi” formidles på kompetent, nærværende, dynamisk og dybt passioneret vis. Underviser og undervisningsform komplementerer og forstærker således budskaberne i det i forvejen yderst relevante pensum. Med den studerendes åbne og engagerede indstilling til aktiv studiedeltagelse, sikres denne både som menneske, medarbejder og leder herved et varigt opkvalificerende udbytte. Der er et meget stort behov for at sprede Commitment Lab’s budskab i det danske erhvervsliv.”

Carsten Hammer, Merkonom finansiering, Key Account Manager

 

”Trods høje forventninger til diplomuddannelsesforløbet overstiger udbyttet forventningerne. Dette er uden overdrivelse det mest værdiskabende forløb jeg har deltaget i. Både på det personlige plan og i forhold til en forbedret evne til at skabe værdi i organisatoriske sammenhænge. Værdien er, at man nu har værktøjerne, der helt konkret kan bruges i enhver organisation til at skabe: Væsentligt bedre kommunikation, aktiv deltagelse, øget indflydelse og commitment og en række synergieffekter.”

Anders Melander, Byggetekniker, Brandsikringsrådgiver

 

”Hvis du eller I savner handlekraft til effektuering af jeres strategi og ønsker at alle i organisationen bidrager hertil, kan I med fordel invitere Commitment Lab indenfor. Tine Nyholm har som underviser en evne til at engagere alle studerende og på elegant vis demonstrere sammenhæng mellem teori og praksis – og ikke mindst inspirere de studerende til at tage ejerskab for egen udvikling.”

Mette Stauning, Markedsøkonom

 

”Har man kun mulighed for, at vælge ét kursus som leder, er uddannelsesforløbet “Psykologisk & social kapital”, faciliteret af Commitment Lab, det rette valg. Uddannelsesforløbet bør være en del af enhver leders værktøjskasse.”

Christian Herrig, Ingeniør

 

LÆS også Case Sparinvest, maj 2015 “Styrket motivation og stolthed i service- & supportarbejdet”

LÆS også Case Aktivitetscentret Herlev, februar 2014 “Styrket samarbejde & gruppedynamik”

 

CLLOGO2

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn