Vi kan ikke lære nogen noget!

Vi kan ikke lære nogen noget!

Dette inddragende foredrag henvender sig til uddannelses- institutioner, som beskæftiger sig med at skabe overensstemmelse i læringsdesign, undervisning og praksiskompetencer.

Foredraget er relevant for jer, der er uddannelsesansvarlige og hvis undervisning tilsigter at skabe og støtte op om trygge lærings- og undervisningsmiljøer, der giver mod til at navigere i transformativ læring, integrerende læringsfællesskaber og ikke mindst til, at de studerende kan formidle og i praksis transformere deres læring erhvervsrettet og værdiskabende i tråd med erhvervslivets efterspørgsel og behov.

Jer som er lærende forpligtet til, hvordan al forandring og udvikling, individuelt som i samarbejdet, starter med erkendelse. Og er sig som professionel praktiker bevidst, at det at gøre sig fortjent til at guide erkendelse og inspirere, tankevække og praktisk forpligte afgøres ved kvaliteten af det menneskelige nærvær, vi byder ind med og til.

Foredraget vinkles til jeres behov med udgangspunkt i følgende emner

  • Vores lærende fællesnævner
  • Vi får mening indefra-og-ud
  • Tankefælder kan sendes til tælling
  • Konflikter er udgangspunkt for læring
  • Samtaler, der åbner for helt nye erkendelser
  • Bevæg hjerter, og forpligt hjerner og adfærd
  • Motivation kan hverken dirigeres eller dikteres
  • Vi begriber med begreber – brug frugtbare begreber
  • Den mentale tilstand, samtaleformer og læring hænger sammen

Den væredygtige leder – og den væredygtige underviser – vægter meningsskabelse som afgørende for relationer baseret på gensidig ansvarlighed

Vægter supervision, vejledning og dialog, der fremmer indsigt i tankeprocesser og deres natur og frisætter vores særegent menneskelige behov for at reflektere, lære, deltage og skabe

Det siger kunderne…

”Sikke et forløb! Aldrig har jeg oplevet en lignende fagpassioneret underviser, som i den grad kan rykke hele holdet! Tine Nyholm forstår at dreje undervisningen og tilrettelægge forløbet, så det er tilpasset den enkelte så det spiller MAKS.

Jeg har i den grad fået så meget ny viden, som jeg direkte kan overføre i mit arbejde. Forståelsen af konflikt og håndtering deraf har åbnet en hel ny verden, hvor jeg kan vælge bevidst at håndtere situationer på en konstruktiv og udviklende måde, som er til stor gavn for mine projektgrupper og dermed også projekterne. Det blev meget konkret for mig, hvad jeg har haft til gode at lære i mit liv – Tusind tak Tine.”

– Susanne Noesgaard, IT Projektleder Sundhedsdatastyrelsen

 

”Tine har formået at samle gruppen omkring en fælles forståelse af opgaven. Der er nu fælles fodslag i forhold til retningen for afdelingens udvikling. Gruppen er præget af engagement og mod på den opgave vi har fået. Det er i skrivende stund 1½ måned siden temadagene blev afholdt og jeg kan bekræfte, at temadagene blev en ny start med fælles fokus og positive forventninger. Jeg er imponeret over effekten af 2 temadage. På baggrund af min erfaring, kan jeg varmt anbefale Tine Nyholm til afdelinger, der arbejder med forandringsprocesser.”

– Ulla Stensberg, Teamleder Herlev kommune 

Book foredrag

Kontakt Tine Nyholm på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn