Henriette Bjørnbak

UdklipUddannet Designer fra Designskolen i Kolding og specialiseret i Denim gennem 12 år i Italien. Var bl.a. med til at etablere Guess Jeans (USA) Europæiske design afdeling i Firenze som Head of Design, leder af designteamet og ansvarlig for Creative Direction gennem 6 år.

Ekstern lektor i Sustainable Design og censor ved Designteknolog uddannelsen på KEA, VIA University College og Erhvervsakademi Sydvest og Mentor for upcoming designere.

Som kostumedesigner på film og tv produktioner har Henriette arbejdet med at beskrive personligheder gennem beklædning, stil og farve.

Med mere end 20 års erfaring som selvstændig design konsulent i den internationale modebranche har Henriette et trænet øje for stil og form- og farvesprog og bruger sin erfaring til at rådgive om personlig branding som bevidst kommunikationsredskab.

Henriette brænder for at samarbejde mentalorienteret med kompetenceudvikling og målopfyldelse. Med Henriette i konsulentteamet ser vi frem til at skærpe ledere og formidleres personlige udtryk og gennemslagskraft ved at vejlede til overensstemmelse i mindset, stil og kommunikation, som tilsammen præger folks indtryk og opfattelse.

Kontakt Henriette Bjørnbak på tlf. (+45) 6077 7095

Facebook
Twitter
LinkedIn