Anmeldelse i ‘HR-chefen’

Anmeldelse af Væredygtig ledelse

SE og bestil bogen hos blandet andet SAXOBog & Ide eller Gucca

”Jeg har gennem min tid inden for HR og ledelse læst mange brancherelevante fagbøger, og efter at have læst Tine Nyholms bog bliver jeg nødt til at sige, at denne bog bør du læse.

Hvorfor nævner jeg det? Jo det er ganske enkelt fordi, at her er en fagbog, som man har lyst til at læse færdig, når man er begyndt. Du føler, du bliver beriget på din faglige viden, og så kan du ikke lade være at læse videre.

Tine Nyholm som er uddannet cand.pæd. kombineret med høj grad af praktisk viden, udfordrer læseren både på vores teoretiske og pragmatiske viden på et højt og ikke mindst erhvervsmæssigt niveau inden for ledelsesoptimering og ledelsesmotivering.

Bogen vender mange tænkelige udfordringer for ledere, herunder både at tackle kritiske ledelsessituationer samt også i en stor grad udvikle organisationens og medarbejdernes mentale sundhed og mestring af medledende meningsskabelse, som i den sidste ende både giver større involvering, teamudvikling og ikke mindst et mere tilfredsstillende økonomisk resultat.

Det er altid en fornøjelse at blive beriget, når man læser en fagbog, og det gør bogen Væredygtig ledelse af Tine Nyholm.”

– Kim Staack Nielsen, Chairman, DANSK HR, magasinet ’HR-chefen’ 2/23

Kontakt hjertelig gerne – Tine Nyholm – om du og din organisation ønsker at blive klogere på, hvordan begreberne væredygtighed og Væredygtig ledelse, kan skabe værdi og styrket nærvær hos jer.

Kontakt Tine Nyholm på mail: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17

Facebook
Twitter
LinkedIn