Akademiuddannelse (AU)

Praksisrettet videreuddannelse – kompetencegivende organisationsudvikling

Design din virksomheds kompetencegivende uddannelse

i samarbejde med faglige eksperter fra Commitment Lab

 

Commitment Lab ApS tilbyder i samarbejde med København Erhvervsakademi, KEA, læringscentrede (action-reflection-learning) akademiuddannelser til virksomheder og organisationer.

 

DIN VIRKSOMHED tilbydes, med udgangspunkt i jeres specifikke behov, udfordringer og ønsker, et skræddersyet uddannelsesforløb, der vil skabe mærk- og målbare resultater for JER samt dokumenteret kompetenceudvikling.

Commitment Lab designer hvert uddannelsesforløb på en sådan måde, at vejledende indhold (alt efter fagmodul) og værtsvirksomhedens konkrete behov og ønsker, giver mening, commitment og handlekraft i den specifikke kontekst og hverdag, hvori forløbet gennemføres.

Akademidddannelserne giver, ved bestået eksamen, 10 ECTS point pr. fagmodul. Da uddannelserne er statsgodkendte og meritgivende har værtvirksomheden mulighed for at søge SVU tilskud, som kompensation for den tid der i dagligdagen vil gå med studieaktivitet omkring uddannelsens indhold og mål.

 

Læs her artikel af 16. maj 2012 – om en kommunal tandplejes kompetencegivende udbytte af deres Akademiuddannelsesforløb: “Samtalen som redskab – Femogtyve blå elefanter i Herlev” af journalist Lene Outzen Foghsgaard  Artikel om Herlev Tandpleje AU 120516_Samtalen_som_redskab

SE også artikel publiceret d. 20. juni 2012 i Dansk Tandplejerforenings fagblad: Fælles sprog – Styrket kommunikation og Mindset til mere!

 

Københavns Erhvervsakademi, KEA, er statsgodkendt udbyder af AU-modulerne, der udbydes og afvikles under lov om åben uddannelse. Commitment Lab er leverandør til KEA, og ansat som undervisere i samarbejde mellem KEA og Commitment Lab.

CLLOGO2

Facebook
Twitter
LinkedIn