LEDELSE gennem MOTORSPORT

Commitment Lab er stolte af at være med i gruppen af sponsorer for racerkører Aske Nygaard Bramming (Formel 4).

 

Aske, et ungt menneske med et inspirerende væsen, fokuseret vedholdenhed og en strålende karriere foran sig at indtage. Ligheds- & læringspunkter til gode at reflektere for nutidens ledere og kulturbærere…

 

Aske og Tine - publicerings version

 

Commitment Lab værdsætter at kunne støtte Aske ved at donere erhvervs klub foredrag. Med foredraget ”Sådan skaber du energi som leder” tilskynder Tine Nyholm den enkelte til at sætte sig selv og sin egen ledelse solidt på landkortet – og giver indsigter, eksempler og værktøjer relateret til:

 • Hvilken energi skaber du som leder?
 • Hvordan engagerer du til strategisk commitment?
 • Hvordan skaber du væredygtighed, trivsels- og forretningsudvikling?
 • Hvordan muliggør du som leder, at den enkelte kan opleve sig stolt, værdsat og positiv forpligtet i fællesskabet og resultatskabelsen?

 

Dette siger en af de deltagende erhvervs ledere, 30. august 2017

 

”Tine har noget på hjertet og kan formidle det! Herlig morgen i selskab med Tine Nyholm 50 erhvervs ledere hos DreistStorgaard.

Det kan kun blive en god dag, når man begynder i selskab med DreistStorgaard Erhvervsklub og en sprudlende Tine Nyholm. DreistStorgaard Erhvervsklub er et nyt tiltag fra vores side og udspringer af vores sponsorat til racerkøreren Aske Nygaard Bramming. DreistStorgaard Erhvervsklub er opstået i samarbejde med Claus Nygaard, og vi holder i efteråret en række foredrag for klienter og samarbejdspartnere, som alle handler om ledelse. I dag var overskriften “Leder: Sådan skaber du energi omkring dig” – og der er ingen tvivl om, at vi alle gik fra mødet med brugbare værktøjer og ikke mindst masser af energi. En fantastisk dag med et fantastisk oplæg af Tine Nyholm”  

– Gitte Reymann, CEO & Partner at 1000dots., Advisory Board Member

 

Kommende foredrags workshop v/ Tine Nyholm i Fast Lane Business Club

 • Mandag d. 12. november 2018, Aarhus
 • Onsdag d. 14. november 2018, København

Fast Lane Business Club er en eventorganisation, der støtter den danske Formel 4 kører Aske Nygaard Bramming. Indtægterne fra events går ubeskåret til støtte af Askes karriere.

 

Om Aske

Aske er regerende DASU Danmarksmester i Formel 5. Hans 2017-sæson har været en stor succes med 19 podiepladser i 21 løb. Og to nye banerekorder på hhv. Ring Djursland og FDM Jyllandsringen.

Aske har tidligere kørt gokart og er bl.a. FIA-NEZ Nordisk Mester i KFJ klassen. Han har to år i træk vundet sølv i FIA-NEZ Nordisk Cup og han er blevet nummer tre ved hhv. svensk mesterskab og dansk mesterskab og i Dansk Superkart. Alle i KFJ-klassen. En ung mand med mere end 100 pokaler i sin karriere.

I 2018-sæsonen kører Aske Formel 4 i Danmark.

 Aske sponsoreres af

 • Commitment Lab
 • DreistStorgaard Advokater
 • cph:learning
 • HR7
 • RETHNK Collaboration Lab
 • AcademicConferences.com

 

Kontakt for yderligere oplysninger Tine Nyholm: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17 

 

CLLOGO2

Facebook
Twitter
LinkedIn