Samarbejdspartnere

Vi har bevidst etableret Commitment Lab som en fleksibel og kompetencebaseret organisation.  Det betyder, at vi bemander vores samarbejdsprojekter på baggrund af vores konsulenters ekspertviden og praksiskompetencer. Et samarbejde med Commitment Lab bliver dermed en mulighed for at skræddersy det team af kompetente konsulenter, som passer specifikt til den pågældende opgave.

 

Forskellighed, mangfoldighed og synergi – er hos Commitment Lab både en ledelsesstil og en arbejdsmetode!

I en tid med stadigt stigende krav, konkurrence, behov og ønsker fra kunder, medarbejdere, medlemmer og borgere, ønsker Commitment Lab, med udgangspunkt i vores kunders behov – at kunne tilbyde lige præcis de kernekompetencer og de ydelser der optimalt vil kunne tilsikre kunden det forretningsmæssige udbytte, kunden har behov for og ønsker.

I Commitment Lab udgør vi tilsammen en symfoni af fagkompetente virksomhedskonsulenter og undervisere – der er fælles i vores mission om, erfaringsbaseret og anerkendende, at styrke menneskers kompetence- og mentaludvikling og skabe konkurrencedygtige succesfulde virksomheder og organisationer.

I nedenstående er skitseret de kerneområder vi tilsammen udbyder, og designer ind i praksisrettede AkademiUddannelses-forløb (AU):

Kontakt os angående præsentation, møde eller workshop, hvor vi sammen kan afklare jeres behov samt hvilket udbytte der vil skabe merværdi for jeres praksisfællesskab og jeres forretning.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn