Hvad siger kunderne

“51 år – man ved et og andet… tror man
Man indbydes til workshop og tænker – ja ja det bliver nok bare gammel vin på nye flasker…
Første tankefælde klapper allerede i løbet af de første ti minutter af Tines workshop – og det var virkelig en WORK shop. Ikke en lyt og blund shop.
Allerede fra første minut opdager man, at man er nødt til at være skarp og nærværende, for ellers misser man vigtig information. Information understøttet af dokumentation og forskning fortalt på et sprogligt højt niveau.
Tine er en elskelig terrier, der med sin egen åbenhed fordrer åbenhed – og udfordrer ALLE deltagere til at opdage det, hun tydeligvis selv praktiserer med høj succesrate.
En autentisk underviser, som på forfriskende vis bringer begreber som OMP, energi vampyrer og væredygtighed ind i ens bevidsthed.
Begreber bliver begribelige, og dialog går fra at være et finere ord for samtale, til at blive nøgleordet til forandring og forankring !
En forandring, man aldrig vil glemme, at man selv sidder inde med nøglen til låsen til.
Tine kan noget med mennesker og dialog. Man kan ganske enkelt ikke undgå at blive draget og inddraget af hende i det stof, som hun brænder SÅ levende for. Hun er forberedt til mindste detalje på de mennesker, hun skal arbejde med – og man oplever en genuin interesse for, at deltagerne får et optimalt udbytte og bedre arbejdsliv – og liv ! Det var en sjælden oplevelse – Tine sætter et aftryk i din hjerne og i dit hjerte.” 

Rie Warrer, Settlement specialist Sparinvest

 

“Tine’s engagement og dygtighed er helt unik. Tine coacher med en indsigtsfuldhed og et nærvær, der ryster og rykker mig hele tiden. Dejligt at Tine nu åbner sin egen virksomhed. Jeg glæder mig til at se den succes hun helt sikkert vil skabe.”

Johnny Tewes, Funktionschef, Helsingør kommune

 

“Tine Nyholm er i sandhed “Mother Commitment” og en udladning af motivation, positiv psykologi og energi. Jeg kan give hende mine varmeste anbefaling.”

Henrik Køhler Simonsen, Uddannelseschef, PhD, MA, BA, Lif Uddannelse

 

“Tine er en super engageret konsulent, som har stor viden og anvender den nyeste forskning i sin virksomhed. Tine’s evne til at formidle viden, bevirker en proces man uundgåeligt og med stor lyst involveres i. Min varmeste anbefaling hvis i vil opleve en konsulent med positiv energi, humør og super overskud.”

Tine Schmidt, Funktionsleder Sygepleje & HR, Herlev kommune

 

”Commitment Lab’s uddannelse ”Psykologisk & social kapital – bæredygtig selvledelse, samarbejde og organisationspsykologi” formidles på kompetent, nærværende, dynamisk og dybt passioneret vis. Underviser og undervisningsform komplementerer og forstærker således budskaberne i det i forvejen yderst relevante pensum. Med den studerendes åbne og engagerede indstilling til aktiv studiedeltagelse, sikres denne både som menneske, medarbejder og leder herved et varigt opkvalificerende udbytte. Der er et meget stort behov for at sprede Commitment Lab’s budskab i det danske erhvervsliv.”

Carsten Hammer, Merkonom finansiering, Key Account Manager

 

”Trods høje forventninger til diplomuddannelsesforløbet overstiger udbyttet forventningerne. Dette er uden overdrivelse det mest værdiskabende forløb jeg har deltaget i. Både på det personlige plan og i forhold til en forbedret evne til at skabe værdi i organisatoriske sammenhænge. Værdien er, at man nu har værktøjerne, der helt konkret kan bruges i enhver organisation til at skabe: Væsentligt bedre kommunikation, aktiv deltagelse, øget indflydelse og commitment og en række synergieffekter.”

Anders Melander, Byggetekniker, Brandsikringsrådgiver

 

”Hvis du eller I savner handlekraft til effektuering af jeres strategi og ønsker at alle i organisationen bidrager hertil, kan I med fordel invitere Commitment Lab indenfor. Tine Nyholm har som underviser en evne til at engagere alle studerende og på elegant vis demonstrere sammenhæng mellem teori og praksis – og ikke mindst inspirere de studerende til at tage ejerskab for egen udvikling.”

Mette Stauning, Markedsøkonom

 

”Har man kun mulighed for, at vælge ét kursus som leder, er uddannelsesforløbet “Psykologisk & social kapital”, faciliteret af Commitment Lab, det rette valg. Uddannelsesforløbet bør være en del af enhver leders værktøjskasse.”

Christian Herrig, Ingeniør

 

LÆS også Case Sparinvest, maj 2015 “Styrket motivation og stolthed i service- & supportarbejdet”

LÆS også Case Aktivitetscentret Herlev, februar 2014 “Styrket samarbejde & gruppedynamik”

 

CLLOGO2

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn