Amerikansk fodbold i Nordsjælland

FRIVILLIG LEDELSE – vilje er vej!         

 

LÆR af Kronborg Knights amerikansk fodbold i Nordsjælland – SKAB vinderkultur i virksomheden gennem Væredygtig ledelse®

 

IMG_1475

 

Commitment Lab er stolte af at være med i gruppen af sponsorer for Kronborg Knights. Som strategisk partner for Kronborg Knights 2018 Off-season, guider og sparre Tine Nyholm bestyrelse, trænere og spillere til at blive oprustet og mentalt parate til at indtage National ligaen senest 2020.

Året 2018 blev således skudt i gang med weekend lederseminar i uge 1, planlagt, gennemført og nytænkende med hjerne og hjerte!

Med titlen ”Helhjertet holdånd vinder – Kan vi tænke det, kan vi samskabe det!” blev årets første lederseminar et BRAG af meningsfuld lærende samskabelse.

 

Ønsker DU & din lederkreds praktisk inspiration

og værdiskabende perspektivering på

 KK 7 jan 18 gruppe præsentationer m Tine på sidelinjen

1) ”Holdånd, træner- & vinderkultur – hvad kan organisationer lære af holdsport til styrkelse af ledelses- & samarbejdskultur?”

2) ”Hvordan er kvaliteten af jeres kollegafællesskab udslagsgivende for graden af motivation, ejerskab og resultatskabelse?”

3) ”Hvorfor er at være sig organisationens mentalitet bevidst afgørende for at gøre sig fortjent til enestående samarbejds- & kunderelationer?”

4) ”Sådan lærer du dialogisk inddragende at skabe helhjertet holdånd og sammenhængskraft.”

…til gavn for JERES organisatoriske virke, kommer VI altid gerne ud og sparre jer herpå / afholder workshop oplæg, mod det sponsorat vi finder fælles givende.

 

Kontakt for yderligere oplysninger / ønske om møde, Tine Nyholm: tn@commitmentlab.dk eller ring på tlf: 31 17 09 17   

 

 

Om udbyttet af lederseminar

 

“Tak for et veltilrettelagt lederseminar, hvor det var givende at lære, at det er ok at være i “det røde felt”, når blot vi er opmærksomme på at alt forandring kommer indefra, med åbenhed for at erkende ens eget jeg, også fordi “Det, vi kaster lys på vokser!” og vores fokus og indstilling påvirker både os selv og andre.
Et hæsblæsende kursusforløb, der i samspillet mellem Tines udsagn, provokationer, øvelser og vores aktive deltagelse fra alle, udvirkede at vores mentale værktøjskasse er fyldt godt op med nye metoder og nye aftaler om praktiske tiltag. Især det praktiske kan være en mangelvare når man “shopper” sig til oplæg, hvorfor det at vi sammen havde 1,5 dage, var guld værd! Også fordi det i en klub/forening som vores er ekstremt vigtigt at ALLE er med og deltager aktivt i dialogen så ejerskabet bliver en selvfølge. Når ledelsen hermed har samme mål for øje, vil vores opgave i bestyrelsen/trænerstaben blive så meget lettere i hverdagen.”

– Tom Bertram, Sportschef, Kronborg Knights

 

”Kronborg Knights, Amerikansk fodbold i Nordsjælland, Lederseminar for trænere, holdledere og bestyrelse, weekend 6.-7. januar 2018:
Sparring og udvikling om at få mennesker og organisationer til at yde deres bedste. Holdånd og vinderkultur. Vendt og debatteret…. til glæde for alle i klubben, fra U10 over hele ungdomsprogrammet og til Seniorholdet og vores ambitiøse planer.  

 
Lærerigt, inspirerende, vedkommende og motiverende fremlagt af Tine Nyholm, Commitment Lab .
Tak for dit kæmpestore stykke arbejde og gavmilde sponsorering af tid og talent med spørgeskemaer, behovsafklaring, gennemlæsning, tolkning, fremlægning og undervisning. Imponerende mental styrketræning” ️‍                                                                                                                                                                  IMG_1467

– Anders Christian Von Essen-Leise,        Formand, Kronborg Knights  

 

 

 

Om klubben

 

Klubben der – gør en kæmpe forskel for ungdomsmiljøet og lokalsamfundet – blev dannet i 1989 har spillet med i finalen om Danmarksmesterskabet 5 gange.

Klubben er i 1. division på vej i Nationalligaen. Klubben er i rivende udvikling med pt 177 spillere og 18 trænere samt bestyrelse bestående af 7 medlemmer. Visionen er, at skabe et kraftcenter for American Football i Nordsjælland. Et bærende kendetegn for amerikansk fodbold, med direkte parallel til samfundet og organisationer, er dets evne til at kunne rumme alle og hermed værdsætte forskellighed som force.

 

SE mere her : Facebook Kronborg Knights  eller  Web Kronborg Knights

 

LOGO_SQUAREKN_Logo_4F-2017

Facebook
Twitter
LinkedIn