Åben uddannelse

At leve er at lære!

Lærende organisationer lever længst!

 

Som lærende og skabende væsener trives vi bedst, nyder mest og skaber størst, når vi har mulighed for at udvikle os fortsat i dialogiske samarbejder.

 

Konflikt & læring, er en dualisme der er grundlæggende for udvikling og vækst!

 

At tilgå konflikter og forskellighed som en gave, er med til at frisætte forundrings- og forandringskompetence til at navigere bevidst og udviklende i hverdagens muligheder og udfordringer.  Med fokus på forstyrrelse og konflikt som et naturligt stadie i ethvert udviklingsforløb kan vi sparre vores medarbejdere til at være handlekompetente frem for komfortzone-bekvemte.

 

Styrk din virksomheds sociale kapital, sammenhængskraft og bæredygtighed – ved at opkvalificere ledere, kulturbærer og medarbejdere med denne praksisorienteret Coaching- & konflikthåndteringsuddannelse med afsæt i nyere forskning og virkningsfulde metoder:

 ”Kognitiv Coaching – væredygtig selvledelse og effektfuld dialog. Coaching og Konflikthåndtering (AU)”

 

Uddannelsesforløbet er udviklet af Tine Nyholm der er faglig og udøvende ekspert i kompetence-, mental- & organisationsudvikling. Erhvervsakademiet Cphbusiness er statsgodkendt udbyder af AU-modulet ”Coaching & Konflikthåndtering”, der udbydes og afvikles under lov om åben uddannelse. Commitment Lab er leverandør til Cphbusiness, og ansat som undervisere i samarbejde mellem Cphbusiness og Commitment Lab.

CLLOGO2CPH Business logo

Facebook
Twitter
LinkedIn